Haaglanden

Fonteyenburg en Anton Constandse hebben samen het initiatief genomen om ervaringsdeskundigheid in de regio Den Haag een impuls te geven. Eerder door het initiatief om lokaal al in 2023 de opleiding Howie the Harp op te zetten. De ambitie van een lokale opleiding bleek op korte termijn iets te hoog gegrepen. We gaan nu de huidige Haagse deelnemers faciliteren om bij andere vestigingen in Amsterdam, Tilburg en Rotterdam de opleiding te volgen. Dat doen we door te ondersteunen bij de administratie rond de inschrijving, de logistiek en benodigde stageplaatsen. Ondertussen kijken we op welke termijn een Haagse Howie opleiding wel realiseerbaar is. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Eveline Fortanier via e.fortanier@antonconstandse.nl en 0612270925

Over Stichting Anton Constandse

Alle mensen hebben recht op een waardig en goed leven, midden in de samenleving. Want iedereen doet ertoe. Dit is waar Anton Constandse voor staat. Bij Anton Constandse helpen we mensen met een ernstige psychische aandoening op weg. Samen kijken we naar wat je in je dagelijks leven nodig hebt voor jouw herstel. Jij neemt hierin het voortouw en wij ondersteunen je waar nodig.  Samen werken we aan jouw dromen en doelen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Eveline Fortanier via e.fortanier@antonconstandse.nl en 0612270925

Bekijk hier de website van Stichting Anton ConstandseOver Stichting Fonteynenburg

Een gewoon leven leiden. Dat is niet altijd zo makkelijk als het klinkt. Fonteynenburg ondersteunt en begeleidt mensen met een psychische kwetsbaarheid om zelfstandig te wonen, leven en werken. Cliënten werken samen met begeleiders en ervaringsdeskundigen aan herstel op een manier die bij de cliënt past.

Bekijk hier de website van Stichting Fonteynenburg

Howie the Harp™ Haaglanden
Locatie nog niet bekend

t:

Stuur een e-mail
Bekijk de kaart

Nieuws

Howie the Harp™ Haaglanden

Howie 240423 Foto 1

04/2023

Ervaringsdeskundigheid voor de regio Den Haag

“Ervaringsdeskundigheid verrijkt je wereld!”

Lees meer