Haaglanden

Op dit moment wordt er in samenwerking met Stichting Anton Constandse en Stichting Fonteynenburg hard gewerkt om Howie the Harp medio september 2023 aan te kunnen bieden in de regio Haaglanden. Meer informatie volgt snel.

Over Stichting Anton Constandse

Alle mensen hebben recht op een waardig en goed leven, midden in de samenleving. Want iedereen doet ertoe. Dit is waar Anton Constandse voor staat. Bij Anton Constandse helpen we mensen met een ernstige psychische aandoening op weg. Samen kijken we naar wat je in je dagelijks leven nodig hebt voor jouw herstel. Jij neemt hierin het voortouw en wij ondersteunen je waar nodig.  Samen werken we aan jouw dromen en doelen.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor een informatiebijeenkomst? Neem dan contact op met 
Eveline Fortanier via e.fortanier@antonconstandse.nl en 0612270925

Bekijk hier de website van Stichting Anton ConstandseOver Stichting Fonteynenburg

Een gewoon leven leiden. Dat is niet altijd zo makkelijk als het klinkt. Fonteynenburg ondersteunt en begeleidt mensen met een psychische kwetsbaarheid om zelfstandig te wonen, leven en werken. Cliënten werken samen met begeleiders en ervaringsdeskundigen aan herstel op een manier die bij de cliënt past.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor een informatiebijeenkomst? Neem dan contact op met 
Martijn Mesker via m.mesker@foneynenburg.nl en 0630343836 

Bekijk hier de website van Stichting Fonteynenburg

Howie the Harp™ Haaglanden
Locatie nog niet bekend

t:

Stuur een e-mail
Bekijk de kaart

Nieuws

Howie the Harp™ Haaglanden

Howie The Harp 600x450

01/2023

Opleiding voor ervaringsdeskundigheid ‘Howie the Harp’ komt naar Den Haag

Anton Constandse, Fonteynenburg en Pameijer gaan samenwerken om de opleiding voor ervaringsdeskundigheid ‘Howie the Harp’ naar Den haag te brengen. ‘Ervaringsdeskundigheid past goed bij onze visie op herstel’, aldus Edwin ten Holte, bestuurder bij Anton Constandse. ‘Deelnemers leren in deze opleiding om hun eigen ervaringen om te zetten in een kracht. En vooral: hoe ze hiermee een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het herstelproces van cliënten. Want ervaring werkt!’ De opleiding start naar verwachting in september 2023. De bijbehorende intentieverklaring is inmiddels ondertekend.

Lees meer