Amsterdam

Howie the Harp™ Amsterdam is opgericht in 2018 in nauwe samenwerking met HVO-Querido. Het team bestaat uit een hoofddocent, twee ervaringsdeskundige coaches en een coördinator.

Over HVO-Querido

HVO-Querido ondersteunt, begeleidt en biedt zorg aan kwetsbare burgers die het bijvoorbeeld moeilijk vinden om zelfstandig te wonen, dak- of thuisloos zijn en/of problemen hebben met hun gezin of partner. Dit met als doel dat zij weer kunnen deelnemen aan de maatschappij. HVO-Querido gaat daarbij uit van wat iemand kan in plaats van wat iemand niet kan. HVO-Querido  biedt opvang, woonbegeleiding en dagbesteding.

Bekijk hier de website van HVO-Querido

Opleidingsaanbod

Bij Howie the Harp™ Amsterdam kan je zowel de reguliere opleiding volgen als de opleiding voor medewerkers. Beide opleidingen worden eens per jaar geboden.

Adres en bereikbaarheid

Howie the Harp™ Amsterdam is gevestigd in een voormalig kerkgebouw waar ook een woonlocatie van HVO-Querido gevestigd is.
De ingang van de opleiding is de tuinpoort aan de zijkant van het gebouw (Sam van Houtenstraat).

Howie the Harp™ Amsterdam
Aalbersestraat 244
1067-GM Amsterdam
t: 06 105 29 394

Stuur een e-mail
Bekijk de kaart

Nieuws

Howie the Harp™ Amsterdam

Friso

08/2019

Betaalde baan voor student Howie the Harp

"Als ik niet op vrijdag 8 februari uit pure nieuwsgierigheid en belangstelling voor het vak met twee medestudenten was afgereisd naar het RAAK-festival in Zwolle, had ik nu geen betaalde baan als ervaringsdeskundige gehad”, aldus Friso Liesker. Friso volgde afgelopen jaar in Amsterdam de opleiding Howie the Harp.

Lees meer