Rotterdam

Howie the Harp™ Rotterdam wordt sinds 2012 aangeboden door Pameijer. Het team bestaat uit een hoofddocent, drie ervaringsdeskundige coaches, een coördinator, twee administratief medewerksters en drie vrijwilligers.

Over Pameijer

Pameijer biedt op alle levensterreinen ondersteuning aan mensen op een manier die hen verder helpt, tijdelijk of een leven lang. Herstelondersteunende zorg is hierbij een kernbegrip. Ook mensen in een kwetsbare situatie moeten zich veilig voelen, zich kunnen ontplooien, langer zelfstandig blijven, volwaardig meedraaien in de maatschappij en iets voor elkaar kunnen betekenen. De opleiding Howie the Harp™ draagt hieraan bij door enerzijds mensen een kans te bieden zich te scholen tot ervaringsdeskundigen en anderzijds door de inzet van deze functie in de ondersteuning.

Bekijk hier de website van Pameijer

Opleidingsaanbod

Bij Howie the Harp™ Rotterdam kan je zowel de reguliere opleiding volgen, de opleiding voor medewerkers als Werkfit met ervaring. De reguliere opleiding wordt tweemaal per jaar geboden, de opleiding voor medewerkers en Werkfit met ervaring eenmaal.

Agenda

In Rotterdam is er iedere donderdagmiddag vrije inloop van 15:00 tot 16:00 uur. Kom gezellig langs om een beetje de sfeer te proeven. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Adres en bereikbaarheid

Howie the Harp™ Rotterdam is gevestigd in een oud schoolgebouw in Rotterdam IJsselmonde.

Howie the Harp™ Rotterdam
Koninginneweg 300
3078-GS Rotterdam
t: 088 2716372

Stuur een e-mail
Bekijk de kaart

Kom je met de auto? In de buurt is er voldoende gratis parkeergelegenheid. De locatie is ook zeer goed bereikbaar met het OV.

Tramlijn 23 Uitstappen bij halte Antonius IJsselmonde

Bus 83 of 183 Uitstappen bij halte Koninginneweg

Nieuws

Howie the Harp™ Rotterdam

Schermafbeelding 2018 10 22 Om 12 56 25

06/2018

Interessante reportage!

Vanavond (7 juni) in tv-programma Brandpunt+ een reportage over Ervaringsdeskundigheid. Ook Barry Robeerst komt aan het woord, een oud student van Howie the Harp.

Lees meer