Rotterdam

Howie the Harp™ Rotterdam wordt sinds 2012 aangeboden door Pameijer. Het team bestaat uit een hoofddocent, drie ervaringsdeskundige coaches, een coördinator, twee administratief medewerksters en drie vrijwilligers.

Over Pameijer

Pameijer biedt op alle levensterreinen ondersteuning aan mensen op een manier die hen verder helpt, tijdelijk of een leven lang. Herstelondersteunende zorg is hierbij een kernbegrip. Ook mensen in een kwetsbare situatie moeten zich veilig voelen, zich kunnen ontplooien, langer zelfstandig blijven, volwaardig meedraaien in de maatschappij en iets voor elkaar kunnen betekenen. De opleiding Howie the Harp™ draagt hieraan bij door enerzijds mensen een kans te bieden zich te scholen tot ervaringsdeskundigen en anderzijds door de inzet van deze functie in de ondersteuning.

Bekijk hier de website van Pameijer

Opleidingsaanbod

Bij Howie the Harp™ Rotterdam kan je zowel de reguliere opleiding volgen, de opleiding voor medewerkers als Werkfit met ervaring. De reguliere opleiding wordt tweemaal per jaar geboden, de opleiding voor medewerkers en Werkfit met ervaring eenmaal.

Agenda

Mocht je een keer langs willen komen om de sfeer te proeven op locatie Rotterdam dan ben je welkom. Vanwege de Corona maatregelen kan dit alleen op afspraak. 

Adres en bereikbaarheid

Howie the Harp™ Rotterdam is gevestigd in een oud schoolgebouw in Rotterdam IJsselmonde.

Via E-mail bereikbaar op : howie.the.harp@pameijer.nl

Howie the Harp™ Rotterdam
Koninginneweg 300
3078 GS Rotterdam
t: 088 2716372

Stuur een e-mail
Bekijk de kaart

Kom je met de auto? In de buurt is er voldoende gratis parkeergelegenheid. De locatie is ook zeer goed bereikbaar met het OV.

Tramlijn 23 Uitstappen bij halte Antonius IJsselmonde

Bus 83 of 183 Uitstappen bij halte Koninginneweg

Nieuws

Howie the Harp™ Rotterdam

Foto7

08/2019

Nazomerevent op 6 september bij Howie the Harp in Rotterdam

Nazomerevent bij Howie the Harp Rotterdam Ben jij of ken jij iemand met belangstelling in een opleiding tot ervaringsdeskundige en wil je graag meer weten? Dan nodigen wij jou van harte uit voor het Howie the Harp Nazomerevent op vrijdag 6 september. Van 13.00 tot 16.00 uur hebben wij een mooi programma vol met informatie, inspiratie, muziek en lekkere hapjes. Zo zullen onze eigen studenten meer vertellen over hun ervaringen voor, tijdens en na de opleiding en presenteren enkele van hen hun eigen herstelverhaal. Ook is er ruimschoots de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Kom je ook of weet je iemand voor dit interessant is ? Aanmelden kan door een mail te sturen naar howietheharp@pameijer.nl Geef ook even aan met hoeveel personen je komt, want er zit een maximum aan het aantal deelnemers.

Lees meer