Corona Update

Nieuws

Maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus

​Howie the Harp Nederland heeft besloten, conform de richtlijnen van het RIVM, alle klassikale activiteiten, inclusief de informatiebijeenkomsten, op te schorten tot tenminste 6 april en/of tot er nadere informatie beschikbaar is. Wij vinden het heel spijtig, maar willen uiteraard niemand onnodig in gevaar brengen.

Wij snappen heel goed dat het lastig kan zijn om uit het dagelijkse ritme te raken en proberen met de middelen die voorhanden zijn een alternatief te bieden voor alle lopende lessen en terugkomdagen.

Met het team zijn wij momenteel aan het uitzoeken welke (digitale) alternatieven wij de komende tijd kunnen aanbieden t.b.v. het curriculum. Denkend aan een hoorcollege, extra A New Spring open zetten, les in kleine groepjes of digitaal het terugkomonderwijs verzorgen e.d.
Wij begrijpen dat deze maatregelen best lastig zijn, maar wij proberen dit met en voor elkaar op een zo prettig mogelijke manier op te lossen.

Zodra wij meer informatie kunnen geven over de te nemen maatregelen of onze tussentijdse oplossingen, zullen wij weer van ons laten horen.
Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met de Howie vestiging waar je de opleiding volgt.

DVDED2020
Ook zien wij ons genoodzaakt, in overleg met de Vereniging van Ervaringsdeskundigen (VVED), om de Dag van de Ervaringsdeskundige (DVDED 2020) van 9 april aanstaande te annuleren. Dat wil zeggen dat er op deze dag geen bijeenkomst plaatsvindt en wij als organisatie gaan kijken wanneer het wel weer verantwoord is om deze bijzondere dag te organiseren. Wij hopen - en gaan er voorlopig vanuit - dat DVDED na de zomer alsnog kan plaatsvinden, maar wachten nu eerst de ontwikkelingen af. Alle verkochte kaarten voor het evenement blijven sowieso geldig. 

Waar nodig worden alle direct betrokkenen door ons nader op de hoogte gesteld. Houd de website van de VVED in de gaten voor meer informatie. Voor vragen kan je contact opnemen via: dvded2020@gmail.com. Voor nu danken wij iedereen voor alle inzet, het meedenken en de voorbereidingen. We ontmoeten elkaar later weer.