Agreement Application Business 893894

Nieuws

Korte cursus Werken met Eigen Ervaring (WmEE) 

Howie the Harp Arnhem heeft samen met RIBW Arnhem & Veluwe Vallei in aanloop naar een volgende klas onlangs de cursus Werken met Eigen Ervaring (WmEE) aangeboden aan geïnteresseerden die ervaringen uit hun eigen herstelproces in willen zetten voor andere mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Tijdens twee cursusblokken maken deelnemers kennis met het delen van ervaringen, mogelijkheden om eigen ervaringen in te zetten op de werkvloer en het oefenen van onmisbare praktische vaardigheden.

De WMEE-cursus sluit aan op de RIBW AVV-thema’s herstel, empowerment en ervaringsdeskundigheid. Tijdens de bijeenkomsten leren deelnemers diverse vaardigheden om anderen te ondersteunen waaronder: een behoefte aan steun (h)erkennen, luisteren en ervaringen delen. Deze cursus is een eerste opstap richting professionele ervaringsdeskundigheid en is daarom ook een mooie voorbereiding voor de voltijd opleiding Howie the Harp. 

De ervaringsdeskundige trainers en coaches Bregje Kemps en Leonie van Dongen van Howie the Harp™ Arnhem hebben onlangs certificaten uitgereikt aan de enthousiaste deelnemers.