Brabant

RIBW Brabant
De opleiding in Waalwijk wordt verzorgd door RIBW Brabant.
RIBW Brabant biedt herstelondersteunende zorg aan mensen met een psychiatrische aandoening.
Iedereen kan te maken krijgen met een ernstige psychiatrische aandoening. Dat heb je zelf niet in de hand. Als RIBW Brabant helpen we je graag om ermee om te leren gaan. Voor ons is herstel niet (per se) hetzelfde als genezen. Het gaat erom dat je jouw kwaliteiten en talenten kunt gebruiken voor een leven waar jij je goed bij voelt. Doel is zoveel mogelijk zelfredzaamheid en optimale participatie in de samenleving. Onze begeleiding en ondersteuning kan bij cliënten thuis plaatsvinden, of in een van de (groeps)woningen: dit heet beschermd wonen.
We werken in 9 gemeentes in de regio Midden-Brabant: Tilburg, Waalwijk, Oisterwijk, Goirle, Gilze en Rijen, Hilvarenbeek, Heusden, Loon op zand en Dongen. Bij RIBW Brabant werken circa 470 medewerkers.
Voor meer informatie zie www.ribwbrabant.nl.

Howie the Harp in Waalwijk
Op de volgende maandagen van 10.00 tot 12.00 uur organiseert Howie the Harp Brabant informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerden.
10 september 2018
1 oktober 2018
5 november 2018
3 december 2018
7 januari 2019
4 februari 2019.

Het team Howie the Harp Brabant bestaat uit twee ervaringsdeskundige coaches, een hoofddocent en een coördinator. Voor vragen over de opleiding in Waalwijk kun je mailen naar howietheharp@ribwbrabant.nl

Howie the Harp is gevestigd aan de Taxandriaweg 8a in Waalwijk.
In de wijk rondom de Taxandriaweg is voldoende gratis parkeergelegenheid te vinden. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.