Informatiebijeenkomst Howie the Harp bij Howie Brabant

De unieke eenjarige opleiding kun je dit najaar 2020 weer volgen bij Howie Brabant. De opleidingslocatie gaat op enig moment dit jaar verhuizen van Waalwijk naar een nieuwe locatie in Tilburg. Het streven is dat opleiding gelijk daar kan starten, maar mochten de werkzaamheden vertraging oplopen dan wordt dat een later moment en starten we in de bestaande locatie in Waalwijk. De opleiding start 24 september 2020.

Howie Brabant houdt op woensdag 29 april een informatiebijeenkomst vanaf 10.00 uur in Waalwijk. Aansluitend is er een workshopronde. Om 13.00 uur starten de selectiegesprekken en kijken we naar je mogelijkheden om te kunnen starten bij Howie The Harp Brabant 5. 

Wij gaan via ZOOM informatiebijeenkomsten organiseren met een workshop ronde. De selectiegesprekken vinden op gepaste afstand plaats op de huidige trainingslocatie aan de Taxandriaweg 8a in Waalwijk. De data zijn: 11 mei, 15 juni en 17 augustus. Kijk in de agenda bij de data voor details. Meer weten? Bel met Howie the Harp Brabant via 06-46610850 of mail met howietheharp@ribwbrabant.nl